TVE Reclameproducties

Hulp of advies nodig?

Bezig met laden ...

Xsensible – winkelinrichting

In 2019 is Joep Erren, Project Manager bij Xsensible, bij TVE Reclameproducties terecht gekomen. Zijn opdracht was destijds om de zichtbaarheid van het schoenenmerk Xsensible te verbeteren bij hun dealers. Daarvoor wilde hij een partij die van A tot Z kon ontzorgen met het produceren van de instore communicatie.

De schoenenbranche staat de laatste jaren flink onder druk, maar juist Xsensible weet zich te sterk profileren door een speciaal door hen ontworpen schoeisel. Hiermee hebben ze in 2015 en 2018 de gouden schoen van ANWR-Garant gewonnen. De doelgroep was altijd 50+, maar ze wilden dit gaan verjongen naar 40+. Een geweldige uitdaging voor Joep en TVE Reclameproducties om hier meer smaak aan te geven.

Xsensible

Nadat hij de eerste paar orders bij TVE Reclameproducties had neergelegd, kwam Joep begin 2020 inspiratie opdoen in het TVE Experience Center. Daarnaast wilde hij komen polsen of TVE Reclameproducties als one-stop-shopping leverancier voor hun instore communicatie zou kunnen functioneren. Hij was onder de indruk van de producties en zag in TVE een professionele leverancier met veel kennis en expertise in huis. Hieruit volgde een prettige samenwerking.

Onlangs is de showroom in de CAST (een handelsplatform voor schoenen, mode en sport) te Nieuwegein compleet voorzien van de instore communicatie voor Xsensible. Dit is bij uitstek een mooie locatie waar alle dealers van dit exclusieve merk ontvangen worden. Juist daar wil je als merk goed voor de dag komen met een aansprekende en sfeervolle showroom.

Op de wanden is Easyfix Double met Dispro Deco doeken gebruikt. Het voordeel van dit Easyfix systeem is dat de doeken heel makkelijk in het bijbehorende frame kunnen worden verwisseld. Hierdoor kan in een kort tijdsbestek de campagne specifieke reclame verwisseld worden met algemene instore communicatie. Naast dat Dispro Deco doeken makkelijk verwisselbaar zijn, zorgt het ook voor een strak geheel in de winkel die de exclusiviteit en kwaliteit van Xsensible uitdragen.

In het plafond zit een Easyfix LED systeem verwerkt wat voor zorgt een prettige werksfeer in de showroom en waar de dealers van Xsensible hun collectie voor het aankomende seizoen kunnen samenstellen, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie. Centraal in de showroom is er gekozen voor freesletters van acrylaat. In combinatie met de Easyfix frames en voorzien met het logo, zorgen ze voor een professionele identiteit van het merk Xsensible.

TVE Reclameproducties is er trots op om het paradepaardje van Xsensible te hebben mogen voorzien van instore communicatie.

Bekijk Easyfix in de shop